رئیس سومین مجمع بین المللی اقتصاد فناوری نانو با بیان اینکه تاکنون ۲۰۰ محصول نانویی در کشور تولید شده است گفت: فناوری نانو فرصتی برای دستیابی به بازارهای بزرگ و رسیدن به کیفیت محصولات شرکت های بزرگ بین المللی است.
دکترعلی بیت اللهی در آیین افتتاحیه این مجمع افزود: اکنون در ایران بیش از ۳۰۰ شرکت در حوزه های مختلف فناوری نانو فعالیت می کنند که این شرکت ها توانسته اند حدود ۲۰۰ محصول نانویی را به بازارهای داخلی و بین الملل عرضه نمایند.
وی بیان کرد: فعالیت این شرکت ها در حوزه نانو روند بسیار خوبی را طی می کنند اما ما در ابتدای راه هستیم و برای تحقق اقتصاد دانش بنیان باید حضور شرکت های بزرگ را نیز در عرصه نانو داشته باشیم.
دکتر بیت اللهی بیان کرد: این مجمع با هدف آشنایی نیروهای متخصص و علاقه مند به مباحث مرتبط به اقتصاد نانو از قبیل برندسازی، سرمایه گذاری، رسوخ فناوری نانو در صنعت، تامین مالی، بازاریابی و تبادل تجربیات بین فناوران، سرمایه گذاران، متخصصان و فعالان داخلی و خارجی تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه این مجمع به مدت دو روز برگزار می شود افزود: در راستای تبادل تجربیات بین فناوران ۶ موضوع تخصصی به صورت پانل های نیم روزه با موضوعات راهکار و چالش های ورود به منابع مالی به حوزه نانو، مدل های کسب و کار مناسب برای شرکت های فعال در حوزه فناوری نانو، ساختار و مبانی مدیریت کسب و کارهای مبتنی بر فناوری های نوین در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: رسوخ فناوری نانو در صنعت، توسعه ابزارهای بازاریابی صادراتی محصولات فناوری نانو، مالکیت فکری و ثبت اختراع از دیگر موضوعاتی است که در آن متخصصان هر حوزه چالش های اصلی پیش روی فناوری نانو کشور را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.
دکتربیت اللهی یادآور شد: در این مجمع شرکت کنندگان این امکان را خواهند داشت تا آخرین تجربیات و دستاوردهای خود را در حوزه های مختلف با فعالیت نانو به اشتراک بگذارند.
وی افزود: محورهای انتخاب شده برای سومین مجمع بین المللی اقتصادی فناوری نانو بر اساس چالش ها و نیازهایی هستند که کشور ما در حوزه اقتصاد فناوری نانو با آن مواجه است.
وی افزود: در این مجمع علاوه بر مهمانان داخلی دانشمندان جوان از ۹ کشور آسیایی ازجمله کره، مالزی، تایلند و ژاپن حضور دارند.
مجمع بین المللی اقتصادی فناوری نانو از مهرماه سال ۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده است.