خبرگزاری آسوشیتیدپرس (AP) در گزارشی ویژه ضمن گفتگو با رئیس انستیتو تحقیقات رویان اصفهان از پیشرفت فناوریهای نوین در ایران به خصوص در علوم سلولهای بنیادی، شبیه سازی و فضا خبر داده و تاکید کرده است که ایران در سال ۲۰۲۵ قدرت علمی غرب آسیا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد حسین نصر اصفهانی رئیس انستیتو تحقیقات رویان اصفهان در گفتگو با آسوشیتیدپرس گفت: رویانا، نخستین گوسفند شبیه سازی شده ایران دستاورد علمی موفقیت آمیزی بوده است و ما نسبت به آن احساس غرور می کنیم.
وی گفت: نخستین گوسفند شبیه سازی شده ایران هم اکنون در وضعیت خوبی به سر می برد و منجر به پیشرفت قابل ملاحظه ای شده است.
رئیس انستیتو تحقیقات رویان گفت: رویانا نتیجه سالها تلاش محققان ایرانی در عرصه تحقیقات سلولهای بنیادین است.
وی همچنین به این خبرگزاری آمریکایی گفت: انستیتو تحقیقات رویان اصفهان تاکنون ۳۰ مورد انتقال موفقیت آمیز سلولهای بنیادین داشته است اما تنها دو مورد از آنها منجر به تولید مثل شده است.
به گزارش مهر، خبرگزاری آسوشیتید پرس در گزارشی ویژه اعلام کرد: نخستین گوسفند شبیه سازی شده در ایران که هم اکنون ۱۵ ماه از تولد آن می گذرد پیشرفت خوبی داشته است و به خوبی نیز غذا می خورد.
به نوشته این خبرگزاری، رویانا هم اکنون در میان گوسفندان عادی زندگی بدون مشکلی را دارد.نخستین گوسفند شبیه سازی شده در ایران در ۳۰ سپتامبر سال ۲۰۰۶ در شهر تاریخی اصفهان و کمتر از دو ماه پس از اینکه نخستین حیوان شبیه سازی شده ایران زایل شد، به دنیا آمد. با این حال برخلاف نخستین حیوان شبیه سازی شده ایرانی، رویانا هم اکنون به عنوان دستاورد ارزشمند جامعه علمی ایران شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفته است.
آشوشیتیدپرس افزود: این تلاش بخشی از موفقیت ایران برای تبدیل به قدرت برتر فناوریهای نوین در غرب آسیا تا سال ۲۰۲۵ میلادی است.
این خبرگزاری بین المللی افزود: رویانا در حالی به عنوان دستاورد ارزشمندی تحقیقاتی ایران جشن گرفته شده است که ایران برنامه های فضایی گسترده ای را نیز آغاز کرده است.