معاون علمی وفناوری رییس جمهوری گفت: دولت منابع مالی برای تولید محصولات دانش بنیان موثر در اقتصاد ملی را تامین می کند.
دکتر سورنا ستاری در نشست مشترک انجمن های علمی و شبکه های مرتبط با زیست فناوری اظهار داشت: معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری به دنبال تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان است که تحقق ۳ درصد از حجم بازار جهانی زیست فناوری در افق چشم انداز بیست ساله (سال ۱۴۰۴) بخشی از این برنامه هاست.
وی افزود : تمامی برنامه ها در معاونت علمی معطوف رفع مشکلات مالی نیست . بخشی از مشکلات مربوط به اخذ ضمانت نامه و معافیت های مالیاتی و گمرکی است که تصویب و ابلاغ شده است و اگر چنانچه در اجرا مشکلی به وجود آید، آن را برطرف خواهیم کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری یادآور شد : تاکنون ۸ شرکت دانش بنیان در زمینه زیست فناوری احراز صلاحیت شده اند و ۲۰ شرکت نیز در نوبت بررسی هستند.. انتظار می رود که در انستیتوها و پژوهشکده های تحقیقاتی نیز بستری مناسب برای توسعه دستاوردهای فناورانه در حوزه زیست فناوری در قالب شرکت های دانش بنیان تشکیل شود.
دکتر ستاری همچنین در این نشست از مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری خواست که از تجربیات این نشست برای سایر ستادهای راهبردی ، به منظور بهره مندی از تجربیات انجمن های علمی استفاده کند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری نیز در این نشست بر نقش انجمن های علمی در توسعه ملی زیست فناوری تاکید کرد و از انجمن های علمی و شبکه های مرتبط با زیست فناوری خواست پیشنهادها و برنامه های توسعه محور خود را به دبیرخانه ستاد انعکاس دهند.
انجمن علمی زیست شناسی ایران، انجمن بیوتکنولوژی ایران، انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران، انجمن ایمنی زیستی ایران، انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات، انجمن بیوتکنولوی سلامت، انجمن ژنتیک پزشکی، انجمن ژنتیک ایران و دیگر انجمن ها از جمله انجمن ها و شبکه های حاضر در نشست مشترک انجمن های علمی و شبکه های مرتبط با زیست فناوری بودند.